Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası!

  • 11 / 1 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 0

    Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde yaşanan ve iki kardeş ile arkadaşlarının 4 aracı kundakladığı olayın ardında yatanlar ortaya çıktı. Olayın merkezindeki Hakan Özdemir, yaşananları husumet ve anlık bir öfkenin tetiklediğini iddia etti. Özdemir, araç sahipleriyle yaşadığı husumet nedeniyle darbedildiğini, kardeşlerinin ise kendisini bu halde görünce öfkelenerek olaya karıştığını öne sürdü.

  • 11 / 2 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 1

    Olaylar, Hakan Özdemir'in evine dönerken mahalle muhtarı H.S. ve oğlu A.O.S. tarafından darbedilmesiyle başladı. Özdemir, kendisine küfrettiği gerekçesiyle saldırıya uğradığını, telefonuna el konulup kayıtların silindiğini belirtti. Fenalaşan Özdemir'in durumu ailesine bildirmesi üzerine, ağabeyi Talip Özdemir ve kardeşi İbrahim Özdemir ile arkadaşları Yılmaz Verenbaş, konuşmak için muhtarın evine gitti. Evde kimseyi bulamayınca, muhtara ait ATV, minibüs, otomobil ve kamyoneti mazot dökerek ateşe verdiler. Yakalanan şahıslar tutuklandı.

  • 11 / 3 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 2

    Hakan Özdemir, olayların su talebinin reddedilmesiyle başladığını ve sosyal medyada yaptığı bir paylaşım nedeniyle muhtar tarafından şikayet edilip para cezasına çarptırıldığını anlattı. Muhtarın oğlunun kendisini tehdit ettiğini belirten Özdemir, "Aracımla evime dönerken yanımdan geçen aracın döndüğünü fark ettim. Olacakları anlayınca telefonumla video çekmek istedim. Araçtan inen muhtardı ve yanıma gelerek bana vurmaya başladı. Oğlu da diğer taraftan saldırdı. Fena halde darp ettiler beni. 'Telefonunu vermezsen seni öldüreceğiz' dediler ve el koydular. Çektiğim videoların hepsini silmişler." dedi. Kardeşlerinin olayı "anlık bir sinirle ve hırsla" gerçekleştirdiğini savundu. Özdemir'in annesi Emine Özdemir ise tehdit ve hakaretlere maruz kaldıklarını, çocuklarının cezaevinde olmasından dolayı büyük korku yaşadıklarını dile getirdi.

  • 11 / 4 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 3

  • 11 / 5 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 4

  • 11 / 6 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 5

  • 11 / 7 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 6

  • 11 / 8 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 7

  • 11 / 9 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 8

  • 11 / 10 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 9

  • 11 / 11 Ankara'da kan davası mı, anlık öfke mi? 4 araç kundaklamasının perde arkası! 10