AK Partili kadınlardan Başkan Güneş'e şalvarlı destek: 'Kadın emeğine sahip çıkıyoruz
- 3 / 1
Denizli'de AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları üyeleri, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş'e yönelik eleştirilere karşı parti binasında bir araya gelerek şalvar giydi ve anlamlı bir destek gösterisinde bulundu.
- 3 / 2
AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Bilgin, buluşmada yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Zeynep Güneş'in örnek bir yönetici olduğunu vurguladı. Güneş'e yönelik eleştirileri kesin bir dille reddettiklerini belirten Bilgin, "Anadolu kadınının üretkenliğini, fedakârlığını ve kararlılığını temsil eden kıymetli başkanımızın yanındayız. Kendisine yönelik yapılan saygısız ifadeleri ve emeğini küçümsemeye dönük yaklaşımları asla kabul etmiyoruz," dedi.
- 3 / 3
Bilgin, şalvarlı buluşmanın sembolik önemine dikkat çekerek, şalvarın alın teri, üretim ve yerli değerlerin bir simgesi olduğunu ifade etti. Kadının emeğini küçümseyen veya hizmetlerini gölgelemeye çalışan anlayışlara geçit vermeyeceklerini vurgulayan Bilgin, kadınların siyasette ve hayatın her alanında var olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Güneş'in yürüttüğü hizmetlerin ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışının gurur verici olduğunu belirten Bilgin, kadın emeğine ve onuruna sahip çıkmaya devam edeceklerini ve her zaman Başkan Güneş'in yanında olduklarını dile getirdi.
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!










