AK Parti İzmir'de teşkilat buluşmalarıyla güçlendi
- 4 / 1
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, kentin 4 farklı bölgesinde düzenlediği teşkilat buluşmalarıyla dikkat çekti. Toplantılara bin 297 mahalle başkanı katılarak, teşkilat ruhunu pekiştirdi.
- 4 / 2
Toplantılarda konuşan İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "En büyük gücümüz gönüllere dokunan teşkilat ruhumuzdur" diyerek, AK Parti’nin milletle aynı istikamette yürümeye devam ettiğini belirtti. Önümüzdeki dönemin yol haritasının da masaya yatırıldığı toplantılarda, teşkilatın kararlılığı ve heyecanı bir kez daha vurgulandı.
- 4 / 3
Gerçekleştirilen buluşmaların ardından, AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan "İzmir Modeli"nin, Türkiye genelinde 81 ilde uygulanacağı açıklandı. Bu modelle birlikte mahalle başkanlarının görevleri, sandık yönetim kurulları ve üye ziyaretleri gibi konularda teşkilat mensuplarına eğitimler verildi. Saygılı, "İzmir’de ulaşılmadık gönül bırakmayacağız" ifadeleriyle teşkilatın hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.
- 4 / 4
- 11:57Gizli işsizlik sorunu: Çalışmak isteyenler için yeterli iş yok
- 11:47Kütahya'da otomobil takla attı: Sürücü yaralandı
- 11:37Honda, Türkiye'de motosiklet üretimine yeniden başlıyor
- 11:28Marmaris'te 'kamu malına zarar' skandalı: Gece onarılan korkuluklar sabah tekrar kırıldı!
- 11:18Aliağa FK, play-off'larda Muşspor'u ağırlıyor










