Adıyaman'da iş yeri kundaklandı: Molotof kokteyliyle saldırı anı kamerada
- 5 / 1
Adıyaman'da bir iş yerinin kundaklanması olayının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Adıyaman merkez Hoca Ömer Mahallesi 205. Sokak'ta bulunan kot satış mağazası, yaklaşık bir hafta önce kimliği belirsiz bir şahıs tarafından molotof kokteyli ile kundaklandı.
- 5 / 2
Hafif ticari bir araçla gelen şahıs, elindeki molotof kokteyliyle iş yerini ateşe verdikten sonra hızla kaçtı. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde, patlamamış bir molotof kokteyli daha bulundu.
- 5 / 3
Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, şahsın olay yerinden kaçış anı tespit edildi. Polis ekipleri, şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi









