Adana'da yılbaşı gecesi alkollü sürücü gazetecinin kamerasına saldırdı
- 4 / 1
Adana'nın Seyhan ilçesinde, 2026 yılının ilk dakikalarında gerçekleştirilen trafik denetiminde alkollü çıkan bir kadın sürücü, kendisini görüntüleyen gazetecilerin kamerasına saldırarak olay çıkardı. Polis ekipleri, Uğur Mumcu Meydanı'nda yapılan uygulamada araçları durdurarak sürücülerin belgelerini kontrol etti ve alkol testi yaptı.
- 4 / 2
Alkolmetreye üflemekte uzun süre direnen kadın sürücünün, yapılan ölçümde 1.10 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ceza yazılmaması için polislere ısrar eden sürücü, daha sonra gazetecilerin kamerasına saldırdı. Bu sırada, 0.95 promil alkollü çıkan başka bir kadın sürücü ise yanında engelli çocuğu olduğunu belirterek ceza almamak için polisleri ikna etmeye çalıştı.
- 4 / 3
Cezai işlem uygulanan sürücü, "Rahatladınız mı? Lazımsa daha vereyim mi?" diyerek uygulama noktasından ayrıldı. Ayrıca, 1.48 promil alkollü çıkan bir diğer sürücüye para cezası kesildi ve ehliyetine el konuldu. Polis ekipleri, denetimler sırasında alkollü olduğu belirlenen tüm sürücülere gerekli yasal işlemleri uyguladı.
- 4 / 4
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti











