86 yaşındaki hasta büyük başarıyla ameliyat oldu: Ertesi gün ayakta!

  • 3 / 1 86 yaşındaki hasta büyük başarıyla ameliyat oldu: Ertesi gün ayakta! 0

    Kahramanmaraş'ta 86 yaşındaki Ali Doğruer isimli hasta, boyun omuriliğindeki ciddi daralma ve kireçlenme şikayetleri nedeniyle HG Hospital'da yeni nesil kapalı bir teknikle ameliyat edildi.

  • 3 / 2 86 yaşındaki hasta büyük başarıyla ameliyat oldu: Ertesi gün ayakta! 1

    Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İdris Altun tarafından gerçekleştirilen operasyonda, platin kullanılmadan minimal tekniklerle omurilik kanalı temizlenerek sinirlerin çalışması iyileştirildi. Bu sayede hastanın ertesi gün ayağa kaldırılıp yürütülmesi sağlandı.

  • 3 / 3 86 yaşındaki hasta büyük başarıyla ameliyat oldu: Ertesi gün ayakta! 2

    Prof. Dr. Altun, bu yöntemin hem boyun hem de beldeki dar kanallarda başarıyla uygulanabildiğini ve artık omurga ameliyatlarının daha az invaziv, omuriliğin korunduğu şekilde yapılabildiğini belirtti. Ameliyat sonrası oldukça rahat olduğunu belirten Ali Doğruer ise doktoruna teşekkür ederek, ameliyat olmak isteyenlere tereddüt etmemelerini önerdi.