• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Eylül 2022 16:05

Bodrumspor’da hedef Manisa karşısında galibiyet

Bodrumspor’da hedef Manisa karşısında galibiyet
Maçın hazırlıklarına devam eden Bodrumspor, İlçe Stadyumu’nda idmanlarını sürdürüyor

Bodrumspor ligin 6’ıncı haftasında evinde Manisa F.K.’yı konuk edecek. Altay mağlubiyetinin ardından Manisa maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı takım mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

voyage otel

Manisa F.K.’nın deplasmanda etkili futbol oynadığını söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Manisa takımı 2 hafta önce deplasmanda Samsun takımını yendi. Dolayısıyla deplasmanda daha iyi oynayan bir takım, zorlu bir rakip bizde zor takımız maç günü belli olacak her şey” dedi. Spor Toto 1’nci Lig’de mücadele eden Bodrumspor ilk 5 maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım averaj ve maç fazlalığıyla 10 puanla liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İzmir temsilcilerinden Altay ile deplasmanda karşılaşan Bodrumspor 2-0’lık mağlubiyetin ardından, ligin 6’ıncı haftasında karşılaşacağı Manisa F.K. maçına konsantre oldu.

 

Maçın hazırlıklarına devam eden Bodrumspor, İlçe Stadyumu’nda idmanlarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Erkan Değişmez, Koray Kılınç, kaleci Ali Türkan, Onur Akbay, Süleyman Özdamar ve Üzeyir Ergün’ün sakatlıklarının olduğu bildirildi.