BODRUM ÖZEL
Yayınlanma : 08 Temmuz 2022 12:23
Düzenleme : 08 Temmuz 2022 17:08
Düzenleme : 08 Temmuz 2022 17:08
Bodrum'da tekne böyle alabora oldu
Muğla’nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi Kızılburun açıklarında hareket halindeki surat teknesi alabora oldu.
Bilinmeyen bir nedenle alabora olan tekne fırtınanın da etkisiyle bir süre sürüklendi. Yakında bulunan vatandaşların tekneyi kurtarma çabası da an be an kameraya yansıdı.
Arka kısmı sulara gömülen ve uç kısmı yüzeyde kalan teknedeki 4 kişinin bölgeye gelen başka bir bota bindiği ifade edildi.
Tekne sahil güvenlik ekipleri alabora olan tekneye müdahale etti. Teknede kaç kişinin olduğu bilgisine uluasilmazken alabora olan teknenin kurtarma çalışmaları sürüyor.
- 21:33Boğaz'da gemi kazası: Müge Anlı'nın olduğu sanılan yalı, iş kadını Bianka Sömer Türkmen'e ait çıktı
- 21:24İstanbul trafiğine meydan okuma: Uçan taksiler havalanıyor, 1 saatlik yol 10 dakikaya iniyor!
- 21:16Türk kadınları, ekonomide küresel bir dönüşüm başlatıyor
- 21:07Kredi kartı kullanıcılarının %90'ı bu borç tuzağını bilmiyor!
- 20:59Kapı önüne eşya bırakanlara yasal uyarı: Tapunuz elden gidebilir!




