• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 24 Kasım 2022 14:28

Bodrum'da Göz Kamaştıran Aşiret Düğünü

Bodrum'da Göz Kamaştıran Aşiret Düğünü
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Ağrılı Kaski Aşireti mensubu ve Bodrum'daki Atayolu Gayrimenkul ve Atayolu Market'in Yönetim Kurulu Başkanı Mezher Kaya'nın Kerdeşi Fırat Kaya ve Öğretmen Ceren Çiftçi'nin düğünü görkemli oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı  Ortaknet MAhallesi'nde düzenlenen Ağrılı Kaski Aşireti mensubu ve Bodrum'daki Atayolu Gayrimenkul ve Atayolu Market'in Yönetim Kurulu Başkanı Mezher Kaya'nın Kerdeşi Fırat Kaya ve Öğretmen Ceren Çiftçi'nin düğünü görkemli oldu..

voyage otel

 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve binlerce kişinin katıldığı düğün Ağrı geleneklerine göre düzenlendi. Düğünde zılgıtlar eşliğinde halaylar çekildi.

 

Takı töreninde ise metrelerce kuyruk oluştu, 1.5 saat süren takı töreninde geline, altın, gerdanlık set ve bileziklerin de aralarında  değerli eşye ve para takıldı.

 

Düğün sonunda konuşan  Mezher Kaya, "Yıllardır Bodrum'da inşaat ve gıda sektöründe faliyet gösteriyoruz. Bodrum bizim için ikinci memleketimiz artık. Bugün Bodrum'da gelenek ve göreneklerimize göre düğün yaptık ve bu bizi çok mutlu etti. Düğün kültürü açısından Bodrum'a bir katkı yapmışsak bu da bizi mutlu ediyorur. Bugün İstanbul'dan Balıkesir'den Ağrı'dan İzmir'den Hayat'dan ve sayamadığım bir çok şehirde misafirlerimiz var. Bizleri yanlız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.