• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 01 Eylül 2022 11:01

Bodrum’da av sezonu açıldı!

Bodrum’da av sezonu açıldı!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2022-2023 av sezon başladı. Balıkçılar  yeni sezona ‘Vira bismillah’ diyerek denize açıdılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2022-2023 av sezon başladı. Sezon açılışı nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Bodrum Kaymakam Vekili ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ramazan Özkaya, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Koray Kemiksiz, İlçe Tarım Müdürü Durmuş Çakır, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, balıkçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sezonun açılış etkinliğinde deniz dibi temizliği yapıldı, denize 25 bin yavru çipura bırakıldı.

voyage otel

 

 


Balık ekmek ikramı yapılan programda halk oyunları gösterileri sunuldu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Daha sonra etkinlikte balık mezattı yapıldı. Konuşmaların ardından, sezonun açılışı dolayısıyla pasta kesildi.
Bununla birlikte protokol üyeleri, balıkçılara belgelerini takdim ederek nazar boncuğu hediye etti. Dualar eşliğinde protokol üyeleri kurdele keserek, bereketli biz sezon diledi.