• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Eylül 2023 21:21

Bodrum Belediyesi'nde görev değişikliği!

Bodrum Belediyesi'nde görev değişikliği!
Hakkındaki soruşturma nedeniyle açığa alınan geçtiğimiz ay göreve yeniden iade edilen Turgay Kaya’a da yeni görev verildi. Kaya, Kültür Sosyal  İşler Müdürlüğü ve Emlak ve İstimlak  Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısı görevi verildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye üst yönetiminde yeniden  revizyona gitti.  Bir süredir yapılması beklenen değişikler ile Temizlik İşleri,  Veteriner işleri, Güvenlik işleri müdürlüklerinde değişiklikler yaşandı.

voyage otel


Hakkındaki soruşturma nedeniyle açığa alınan geçtiğimiz ay göreve yeniden iade edilen Turgay Kaya’a da yeni görev verildi. Kaya, Kültür Sosyal  İşler Müdürlüğü ve Emlak ve İstimlak  Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısı görevi verildi.


Yeni görevlendirme ile Hüseyin Şanlı Yapı kontrol müdürü olurken, Serkan Kanik ise  Temizlik İşleri Mğdğrğ oldu. Yeni görev dağılımında dikkat çekici görevlendirme ise Yaşar Çelikhan’ın oldu. Çelikhan başkan yardımcılığı görevine atandı.,

 

İşte listenin tam halli şöyle:

1. Temizlik İşleri Müdürlüğünde Müdür Vekili olarak görev yapmakta olan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Memur Yaşar ÇELİKKAN, 15.09.2023 tarihinden itibaren, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 76. maddesine istinaden "Başkan Yardımcısı" kadrosuna atanmıştır.

 

2. 15.09.2023 tarihinden itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini Yaşar ÇELİKKAN yürütecektir.

 

3. 15.09.2023 tarihinden itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini Av. Turgay KAYA yürütecektir.

 

4. Veteriner İşleri Müdürlüğünde Sorumlu Veteriner Hekim olarak görev yapmakta olan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Veteriner Hekim Ahmet KURT, kadro ve derecesi uhdesinde kalmak koşulu ile 15.09.2023 tarihinden itibaren Veteriner İşleri Müdürlüğü emrinde "Müdür Vekili" olarak görevlendirilmiştir.

 

5. Yapı Kontrol Müdürlüğünde Üst Sorumlu olarak görev yapmakta olan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Tekniker Hüseyin SANLI, kadro ve derecesi uhdesinde kalmak koşulu ile 15.09.2023 tarihinden itibaren Yapı Kontrol Müdürlüğü emrinde "Müdür Vekili" olarak görevlendirilmiştir.

 

6. Zabıta Müdürlüğü emrinde Güvenlik Birimi Sorumlusu olarak görev yapmakta olan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Serkan KANİK, kadro ve derecesi uhdesinde kalmak koşulu ile 15.09.2023 tarihinden itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü emrinde "Müdür Vekili" olarak görevlendirilmiştir.

 

7. Yapı Kontrol Müdürlüğü emrinde Müdür Vekili olarak görev yapmakta olan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Tekniker Hakan YABACI, 15.09.2023 tarihinden itibaren Özel Kalem Müdürlüğü emrinde Tekniker olarak görevlendirilmiştir.

 

8. Veteriner İşleri Müdürlüğü emrinde Müdür Vekili olarak görev yapmakta olan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Uzman Engin DOĞAN, 15.09.2023 tarihinden itibaren Muhtarlık İşler Müdürlüğü emrinde Uzman olarak görevlendirilmiştir.