• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 17 Ocak 2023 12:32

Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim

Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim tarihiyle ilgili "Mayıs ayında bu işi bitirelim" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Bahçeli, seçim tarihi ile ilgili tartışma hakkında, "Mayıs ayında bu işi bitirelim" dedi.

voyage otel

 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 


ERKEN SEÇİM DEĞİL, TARİHİN GÜNCELLENMESİ: Merkez Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve vekillerimizin ortak katılımıyla Kızılcahamam'da toplanıp iç ve dış gündem başlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. MHP önümüzdeki bahar mevsiminde seçimlere tam olarak hazırdır ve başarıya inanmıştır. Seçim tarihi tartışması son bulmalı. Mevsim şartlarına ilişkin bir tarih beklentimizdir. Bu erken seçim değil, tarihin güncellenmesidir. Demokrasimiz rüştünü ispat etmelidir. Sandıktan kaçmanın kimseye bir yararı bulunmayacaktır. Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim.

 

SİYASİ RANT KAVGALARI GİZLENEMEZ BOYUTTA: 2023 seçimleri istiklalimizi korumak için Cumhur İttifakı ile dış güçlere bel bağlamış zillet ittifakı arasında geçecektir. Ne tarihimizi ne coğrafyamızı ne kimliğimizi değiştirme amacı isteğindeyiz. Artık CHP'nin başını çektiği zillet ittifakı Türkiye'nin hedeflerini kırmak için son kozlarını oynamaktadır. Zillet ittifakı kaostur, kangrendir, karamsarlık siyasetidir. Her bir parti koltuk ve makam derdindedir. Siyasi rant kavgaları gizlenemez boyuttadır.

 

BU ZİHNİYETİN ANLAŞIYI REJİM VE DEVLET KRİZİ ÇIKARMAK: Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırıp karalama yarışına girmesi, terörle mücadeleden ödü patlayan, kabuslar yaşayan mankurt bir siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir. Fırtına Obüs'lerinden rahatsızlık duyan bu milletin evladı olamaz. İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, Kızılelma'dan, Tayfun füzelerinden ve silah sanayi ürünlerinden kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir. El alem bize gıpta ile bakarken zillet ittifakının niyetleri husumet alametidir. Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP'nin müktesebatını yok saymaktır. Bu zihniyetin anlayışı rejim ve devlet krizi çıkarmaktır. Kılıçdaroğlu istese de istemese de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle birlikte birlikte ve dayanışma ruhu hakimdir.

KENAN EVREN KAFASI KILIÇDAROĞLU KAFASIDIR: Vesayet demek CHP yönetimi demektir. Kenan Evren kafası Kılıçdaroğlu kafasıdır. Kılıçdaroğlu bir tarafta terörist Demirtaş'ın serbest kalmasını isterken diğer tarafta Türk askerini rencide etmektedir. Kılıçdaroğlu HDP/PKK'yı aklarken TSK'yı terbiyesizce hedef almaktadır.