Antalyanın Gazipaşa ilçesinde evinden sabah 09.00da "berbere gidiyorum" diye çıkan 2 çocuk babası çiftçiden haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle muhtarının
Antalyanın Gazipaşa ilçesinde evinden sabah 09.00da "berbere gidiyorum" diye çıkan 2 çocuk babası çiftçiden haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle muhtarının çağrısıyla emniyet ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.
Gazipaşanın Aydın Mahallesinde yaşayan Ali Erginden (41), bugün sabah 09.00dan itibaren haber alınamıyor. Ailesi ve mahalle sakinleri kayıp başvurusunda bulunurken, emniyet ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Erginin evden berbere gidiyorum diye çıktığı ve telefonuna da ulaşılamadığı bildirildi.
Muhtardan yardım çağrısı
Aydın Mahallesi Muhtarı Erhan Taşdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda vatandaşlara çağrıda bulundu. Taşdemir, "Mahallemizde ikamet eden Ali Ergin abimizden öğle saatlerinden itibaren haber alınamamaktadır. Konuyla ilgili olarak emniyet ve jandarmaya bilgi verilmiş, arama çalışmaları başlatılmıştır. Görenlerin veya yerini bilenlerin bizimle ya da güvenlik birimleriyle vakit kaybetmeden iletişime geçmeleri önemle rica olunur" dedi.