• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 19:44

VARYETE LOUNGE’DA HER GECE BAYRAM TADINDA

VARYETE LOUNGE’DA HER GECE BAYRAM TADINDA
Sadece rezervasyon ile müşterilerine hizmet veren Varyete Lounge’da her akşamı bayram tadında geçecek performanslar için siz de rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Meyhane mutfağını, eğlence ile birleştiren, A kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi özgün dokunuşlar ile sunan Varyete Lounge, Bayram haftasında Bodrum’u coşturacak. Müzik ve canlı performanslarla yeni nesil eğlencenin Bodrum’da ki tek adresi olan Varyete, bayram için rezervasyon almaya başladı.

voyage otel

 

Bodrum’a yeni konseptler ile hizmet vermeye başlayan GD Group markalarından biri olarak, Bayramda eğlencenin tek adresi olmaya aday Varyete Lounge bayramın 1. Gününde Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy’un sahnesini kendi üslubuyla sahnesine taşıyan ve “Bülent Ersoy Show” olarak sahnesine taşıyan Almira Kurt, Diva’yı Varyete Lounge misafirleri ile buluşturacak. 2. Günü olan 3 Mayıs tarihlerinde yayınladığı her şarkıyla gönülleri fetheden PAU Lakaplı Ayhan Ulu kendi yorumuyla söylediği şarkılarıyla keyifli anlar yaşatacak.

 

Bayramın 3. Günü ise Varyete Sahnesinde Karadeniz Fırtınası esecek. İlhan Gülten, Caner Parlağı, Mehmet Erkan, Barış Başural, Eren Başural ve Yasin Yiğit'ten oluşan etnik müzik grubu Koliva, en Karadenizin en güzel ezgilerini Varyete misafirleri için seslendirecekler.

 

Varyete Lounge’da her akşam gecenin ritmini Dj Erbil Ellez tutarken, her gece zenne ve dans gruplarının soluk kesen şovlarıyla sahnede bayram bitmiyor. 5 Mayıs Perşembe oryantal Didem, 6 Mayıs Serhat Karan ve Uğur Ateş’ten oluşan İkilem, 8 Mayıs Pazar Sakiler, 11 Mayıs Çaramba Emre Kaya, 14 Mayıs Cumartesi Serhat Mardin ve 16 Mayıs Pazartesi İntizar Varyete Lounge sahnesinin sahibi olacaklar.

 

Varyete Lounge’da menü ve hizmet politikasında yenilenme ve getirdikleri yeni nesil eğlence konsepti hakkında bilgi veren GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Dolduran, sadece eğlence sektöründe değil, kısa süre içerisinde turizm sektöründe de yeni nesil yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

 

GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Dolduran, açıklamasında;

 

“Yeni Nesil Meyhane Varyete, meyhane mutfağını eğlence ile birleştiren, A kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi, özgün dokunuşlar ile sunduğumuz bir işletme. Müzikler ve canlı performanslarla eğlencenin zirveye ulaştığı Varyete Lounge, kalitesinden ödün vermeden, kapı müşterisine hizmet vermeyen, yalnızca rezervasyonla gelen misafirlerine hizmet verecek meyhane konsepti ile Bodrum’a güvenli aynı zamanda kaliteli bir eğlenceyi kazandırdı.“ dedi.

 

İşletme müdürlüğünü yapan Onur Çay da Bodrum’da kaliteli eğlence ve kendilerine özgün lezzetleri geniş bir yelpazede her zevke uygun şekilde sunduklarını belirtti. Onur Çay, Varyete Loung’un sunduğu hizmetler hakkında şunları söyledi;

 

“Salatalar, ızgaralar, zengin meze çeşitleri ve ara sıcakların yanı sıra aperatiflerin yer aldığı menüleri ile tüm misafirlerinin damak tatlarına hitap etti gibi, A La Carte menü yanında dileyene Fiks mönü menü olarak da hizmet veriyoruz.

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, zengin şarap kavı, yüksek alkollü içecek ve kokteyl menüsü ile her talebe de cevap verdiğimiz Varyete Loung’da eğlence ve lezzetler bir arada sunuluyor.”

 

Sadece rezervasyon ile müşterilerine hizmet veren Varyete Lounge’da her akşamı bayram tadında geçecek performanslar için siz de rezervasyon yaptırmayı unutmayın.