• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 24 Eylül 2022 17:34

Vanlılar kahvaltıda buluştu

Vanlılar kahvaltıda buluştu
Vanlılar arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliği amacıyla kurulan Bodrum Vanlılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltı büyük ilgi gördü.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Van'ın tanıtımına, kültürüne yönelik çalışmalar yapan, Vanlıların ve Van'a gönül veren Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sağlayan Bodrum Vanlılar Derneği Vanlıları kahvaltıda buluşturdu. Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde bulunan Bodrum Vanlılar Derneği’nin binasında düzenlenen kahvaltı büyük ilgi gördü.

voyage otel

 

 

Kahvaltıya Bodrum Vanlılar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kırmızıaltın, Mehmet Ali Demiröz, Emin Gers, İş insanları Mehmet Aşula, Çetin Şimşek, Deniz Kara, Ecevit Ertuş'un yanı sıra çok sayıda Vanlı katıldı. 200 kişiden fazla kişinin katıldığı kahvaltı etkinliğinde birlşk ve beraberlik mesajı ön plana çıktı.

 

 

 

Bodrum Vanlılar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Bodrum'da hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.  Bodrum Vanlılar Derneği  olarak Bodrum'da hemşehrilerinin iyi ve kötü günlerinde her daim yanlarında olmaya ve gerek dert ve kederli günlerinde ve yine gerekse iyi ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret sarf ettiklerinin söyledi.

 

Kalkanlı, "Bugün Vanlılar olarak yönetim ve üyelerimizle beraber sabah kahvaltısında buluştuk. Katılan herkese teşekkür ederiz. Üyelerimizle ve yönetimimizle bir araya gelip, sıkıntılarımızı, sorunlarımızı konuşalım, birlik ve beraberliğimizi sağlayayım istiyoruz. İnşallah bundan sonrada bu tür etkinlikler düzenleyerek birlikteliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bütün Vanlı hemşerilerimizi de derneğimize bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Öte yandan Bodrum Dayanışma Vakfı ( BODAV) da gün içinde Bodrum Vanlılar Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.