• Nevavprestij
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 24 Ekim 2020 12:43 Haber Girişi : 24 Ekim 2020 12:44

Vali Orhan Tavlı “Tüm İmkânlarımızla Koronavirüsle Mücadelemiz Devam Ediyor”

Vali Orhan Tavlı “Tüm İmkânlarımızla Koronavirüsle Mücadelemiz Devam Ediyor”
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemeler yaparak, denetimlerde bulundu. 

İlk olarak Menteşe Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Başhekim Şadi Ballı tarafından karşılanarak, hastalara verilen hizmetleri yerinde inceledi. 
 
Vali Orhan Tavlı sağlık personellerine pandemi sürecinde gösterdikleri özveri çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  
 
Daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerine devam eden Vali Orhan Tavlı, Başhekim Doç. Dr. Turhan Togan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan tarafından karşılanarak, denetimlerini sürdürdü. 
 
Sağlık birimlerini tek tek gezen Vali Orhan Tavlı görevi başındaki sağlık çalışanlarına Covid-19 ile mücadelede gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
Birimlerde hastalara verilen hizmetleri ve koronavirüs tedbirlerini inceleyen Vali Orhan Tavlı, mesaide olan personelleri pandemi süreci dolayısıyla maske, mesafe ve hijyen konularında daha duyarlı olmaları konusunda uyardı.
 
Vali Orhan Tavlı, “Menteşe Devlet Hastanesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemeler yaparak, yerinde denetimler gerçekleştirdik. Tüm imkânlarımızla koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Sağlık çalışanlarımız hastanelerde fedakârca görevlerini yerine getiriyorlar. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte kolaylıklar diliyorum. ” dedi.
 
Hastane ziyaretleri kapsamında Vali Orhan Tavlı’ya İl Sağlık Müdürü İskender Gencer eşlik etti. 

voyage otel