• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 03 Haziran 2022 13:20

Turgay Kaya’dan revizyon açıklaması!

 Turgay Kaya’dan revizyon açıklaması!
Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, yazılı bir açıklama yaptı. Kaya, açıklamasında “tarafıma bağlı müdürlüklerin alınması ve yenilerinin bağlanması hususunu kabul etmeyeceğimi saygıyla duyururum” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye üst yönetiminde revizyona gitmesi üzerine Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, yazılı bir açıklama yaptı. Kaya, açıklamasında “tarafıma bağlı müdürlüklerin alınması ve yenilerinin bağlanması hususunu kabul etmeyeceğimi saygıyla duyururum” ifadelerini kullandı.

voyage otel

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye üst yönetiminde revizyona gitmesi üzerine Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya açıklama yaptı. Yazılı açıklama yapan Başkan Yardımcısı Kaya, Başkan Aras ile yönetim tarzı konusunda görüş ayrılığına düştüklerinin altını çizdi. Kaya, açıklamasının devamında  “Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras ile yönetim tarzı konusunda düştüğümüz görüş ayrılığı nedeniyle, tarafıma bağlı müdürlüklerin alınması ve yenilerinin bağlanması hususunu kabul etmeyeceğimi saygıyla duyururum. Bu süre zarfında benden desteğini esirgemeyen Bodrum halkına ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.