• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 17 Nisan 2020 14:19

Tunç Soyer’den bir transfer, bir atama!

Tunç Soyer’den bir transfer, bir atama!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bir süredir ara verdiği üst düzey kadro değişimlerini yeniden başlattı.

17 Nisan 2020 Cuma 09:32 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilk müdahaleyi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda yaptı.  

voyage otel

Egedesonsöz'ün haberine göre; Uzun süredir daire başkanı olarak görev yapan Serpil Keskin’in yerine Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın getirildi. CHP Genel Merkezi olmak üzere geçmişte İlhan Cihaner, Zeynep Altıok  gibi isimlerin milletvekili döneminde danışmanlıklarını yapan Aydın, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ekibinde yer alıyordu.

 Aydın, yerel seçim öncesinde Tunç Soyer’in kampanyasında görev yapmış, cemre toplantılarını organize eden heyette bulunmuştu. Aydın’ın yerine geldiği Serpil Keskin ise izne ayrılırken sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 397 yıl hapis cezası talebiyle yargılandığı tarihi belediye davasının kritik isimlerinden birisi olan Keskin, bir süre cezaevinde kalmıştı. Keskin’in, Selen isimli kızı henüz bir yaşındayken cezaevine konulması ve yaşadığı stres nedeniyle sütünün kesilmesinin hikayesi o dönem toplumu derinden etkilemişti. Başkan Soyer, ikinci değişikliği Sosyal Projeler Daire Başkanlığı’nda yaptı. Ankara Çankaya Belediyesi’nde Bülent Tanık döneminde başkan yardımcısı olarak çalışan Dr. Aytuğ Balçıoğlu eski Başkan Kocaoğlu döneminde İzmir’e transfer olan isimler arasında yer alıyordu. Balcıoğlu emekliliğini isterken yerine Tüm-Bel- Sen İzmir 1 Nolu eski Şube Başkanı Anıl Kaçar atandı. Kaçar, Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı’nda memur olarak görev yapıyordu.

 

BÜYÜKŞEHİR'DE ŞEMA ŞU ŞEKİLDE OLDU

Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan’a bağlı olarak çalışan iki daire başkanlığındaki değişimin ardından Başkan Soyer’in oluruyla atanan isimlerin kısa sürede görevlerine başlayacağı öğrenildi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı- Ulaş Aydın

Aşevleri Şube Müdürlüğü- Ebru Asal

*Huzurevi Şube Müdürlüğü – Gülgün Yılmaz

*Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü- Volkan Sert

*Sosyal Kampüs İdari ve Teknik Hizmetler Şube Müdürlüğü-Semanur Nar

*Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü- Sinan Baydar Sosyal Projeler Daire Başkanı- Anıl Kaçar

*Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü- İlkay Süalp

*Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü- Mahmut Akkın

*Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü- Sinem Tankoç

*Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü- Zeki Kapı

*Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü –Burcu Önenç