• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 26 Ağustos 2022 00:27

Taburcu edilen Tatlıses, tekerlekli sandalye ile konser verdi

Taburcu edilen Tatlıses, tekerlekli sandalye ile konser verdi
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses tedavisinin ardından Yalıkavak'ta sahne aldı.

BODRUM - Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

voyage otel

 

Tatlıses, ambulansla önceden planlandığı üzere bu gece Yalıkavak'ta sahne alacağı restorana gitmek üzere hareket etti.

 

İbrahim Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak şarkı söyledi. Tatlıses'i izlemeye oğlu İdo, kızı Dilan ve aile dostları da geldi. Çocukları İdo ve Dilan bir araya sahneye çıkarak Tatlıses ile birlikte türkü söyledi.  

 

'HİÇBİR ZAMAN AYAĞIMI SİZLERE KARŞI UZATMADIM'

 

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenab-ı hak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiçbir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı ben arabanın içerisindeyim kül olacağız ve yangını söndürdü. Ben bu akşam seyircime söz verdim, sahneye çıkacağım dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler" dedi.