• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 07 Mart 2024 12:29

Süer “belediyenin asli görevi proje olur mu”

Süer “belediyenin asli görevi proje olur mu”
İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da belediyenin çözmesi gereken sorunların on yıllardır çözülmediğini, başkan adaylarının bu sorunların çözümünü proje diye anlattığını belirterek; “belediyenin asli görevi proje olur mu” diye sordu.

voyage otel

 

 

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların belediye hizmetlerinden çok mağdur olduğunu kendisine ilettiklerini söyleyen Süer, en çok şaşırdığı konunun belediyenin yapması gereken ama on yıllardır yapmadıklarını bu dönem başkan adaylarının proje diye sunması olduğunu söyledi.

 

 

“ZATEN YAPMAK ZORUNDASINIZ”

 


Raşit Emir Süer; “başkan adayı arkadaşlarımız “susuzluğu çözeceğiz, daha temiz bir Bodrum yaratacağız, alt yapı sorunu, trafik sorununu çözeceğiz” gibi vaatlerde bulunuyor. İyi hoş da açın anayasayı belediyelerin asli görevlerinin ne olduğunu bir zahmet öğrenin. Zaten belediyelerin asli görevi evlere, işyerlerine su sağlamak, alt yapı yapmak, çöpü toplamak, ilçeyi temiz tutmak değil mi? Bunları proje diye açıklamak abesle iştigal. Bu zamana kadar Bodrum’un nasıl yönetilemediğinin en önemli kanıtı. Bodrum gibi bir cennet ilçenin bugün dünyanın en önemli turizm merkezleriyle yarışması gerekirken, Bodrum’u yönetmeye talip başkan adayları asli görevlerini “proje” diye sunuyor. Bizim yönetimimizde bu sorunları konuşmak bile bizim ayıbımız olacak. Biz çok geniş bir çerçeveden Bodrum’a bakıyoruz. Bodrum’un doğasını, denizini korumak, Bodrumlu vatandaşlarımızın çok mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak için çalışacağız. Biz diğerlerinin aksine, Bodrum’un dünyanın en büyük değerlerinden biri olduğunu çok iyi biliyor, bu değere yakışacak bir Bodrum vaat ediyoruz. Raşit Emir Süer ve ekibi yönetime geldiğinde, su sorunu, trafik sorunu, alt yapı sorunu gibi konulardan bahsetmeyecek. Çünkü yapmakla yükümlü olduğumuz tüm işler tıkır tıkır yapılıp, çok hızlı bir şekilde Bodrum’un gündeminden çıkacak, Bodrum için büyük projeler devreye girecek. Çünkü biz Bodrum kadar büyük düşünüyoruz” dedi.