• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Mayıs 2022 11:08

‘Söz Hakkı’ yine Bodrum’un gündemini belirledi! Tarihi fırsat kaçtı!

‘Söz Hakkı’  yine Bodrum’un  gündemini belirledi!  Tarihi fırsat kaçtı!
‘Söz Hakkı’ bu hafta yine Bodrum’un gündemini belirledi. Bodrum’un güncel turizm hareketliliği ve Bodrum'un geleceği enine boyuna masaya yatırıldı..

‘Söz Hakkı’ bu hafta yine Bodrum’un gündemini belirledi. Gazeteci Selçuk Arslan'ın bu haftaki konukları Bodrum Güçbirliği Derneği  Turizm Komisyon Başkanı Hüseyin Softa ve BOYD (Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Başkanı Serdar Karcılıoğlu oldu.

voyage otel

Programda Turizm sektöründeki son gelişmeler, Bodrum’un güncel turizm hareketliliği, Bodrum’un alt yapı, trafik ve elektrik gibi temel sorunları masaya yatırrıldı.

 

Porgrama  BOYD (Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Başkanı Serdar Karcılıoğlu'nun açıklamaları damga vurdu. Karcılıoğlu, Bodrum2un bir dünya kenti olmadığını söyledi. Önemli tespitlerde bulunan Karcılıoğlu, şişirilen rakamlara da tepki gösterdi. Bodrum'un alt yapısı için geliştirdikleri proje nedeniyle vatan haiini ilan edildiğini belirten Karcılıoğlu, "Bodrum turizm geliştirme bölgesi projesiyle Bodrum'un alt yapı sorunlarını çözecektik.  Anyalya statüsünde olacaktık ve tüm sorunlar bitecekti. O dönem çözmeye çalıştığımız sorunları yaşıyoruz. Bodrum'un fiziki alt yapısı bitmiş durumda" ifadelerini kullandı.

 

Bodrum Güçbirliği Derneği  Turizm Komisyon Başkanı Hüseyin Softa ise manipile edilen rakamlara dikkat çekti ve 12 ay için turizm çalışmalarından söz etti.

 

Önemli bilgilerin paylaşıldığı programın tamamı ise şöyle: