• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 02 Kasım 2021 12:12

Şair polis, 2'nci kitabını çıkarmaya hazırlanıyor

 Şair polis, 2'nci kitabını çıkarmaya hazırlanıyor
30 yıllık meslek hayatında ve özel yaşantısında yaşadığı olayları kaleme alan İlhan, 2'nci kitabının yakın zamanda okuyucuyla buluşacak.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde yaşayan polis memuru Zekeriya İlhan (52), 1 yıl önce çıkardığı ve kendi yaşadıklarını anlattığı şiir kitabının ardından, 2'nci kitabı için yeniden kalemine sarıldı. 30 yıllık meslek hayatında ve özel yaşantısında yaşadığı olayları kaleme alan İlhan, 2'nci kitabının yakın zamanda okuyucuyla buluşacağını söyledi.

voyage otel

Elazığ'ın Maden ilçesinde doğan ve 30 yıldır polis memuru olarak görev yapan Zekeriya İlhan geçtiğimiz sene 'Rüyadaki Vuslat' isminde şiir kitabı çıkardı. Lise yıllarında okuduğu şiirlerden etkilenerek, şiirler yazan İlhan, meslek hayatı boyunca ilham aldığı ve yaşadığı her olayı mısralarına dökerek, 120 şiir yazdı. 

DHA'nın haberine göre, Yazdığı şiirlere duygularını yansıttığını belirten Zekeriya İlhan, "Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yaptım. Meslek hayatım içerisinde kitap ve yazma sevdası vardı. 2'nci kitap hazırlıkları devam ediyor. Daha profesyonel olarak okuyucuyla buluşacak. Doğa, insan, sevda, ayrılık ve aşk üzerine var olan bütün şiirleri 2'nci kitapta toplayacağım. Benim kitabım yaşanmışlıklar kitabıdır." dedi.