• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 18 Aralık 2020 00:32 Haber Girişi : 18 Aralık 2020 00:36

Pınar Gültekin davasında flaş gelişme!

Pınar Gültekin davasında flaş gelişme!
Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konulan ve cesedi yakılarak üzeri beton dökülen Pınar Gültekin davasında flaş gelişme yaşandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konulan ve cesedi yakılarak üzeri beton dökülen Pınar Gültekin davasında falş gelişme yaşandı.

voyage otel

 

Cinayet sonrası Pınar Gültekin'in aile avukatı Dr. Rezan Epözdemir, cinayete yardım ve delileri karartma yönünden başkaca faillerin bulunduğu yönündeki iddiaları sonrası cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da tutuklanmıştı. Av. Epözdemir, tarafından yapılan Anne, Baba ve iş ortağı ile ilgili delilleri karartma suçundan hakkında suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme başvurusu Muğla 2'nci Sulh Ceza Hakimliğince reddedilmişti. Av. Rezan Epözdemir, bu defa Adalet Bakanlığı'na ‘Kanun yararına bozma' başvurusu yapmıştı


Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Pınar Gültekin'in aile avukatı Rezan Epözdemir'in başvurusunu inceleyerek, cinayetin işlendiği bağ evinde yapılan incelemede ele geçirilen sigara izmaritinin anne Ayten Avcı'ya ait olduğu, Mertcan Avcı'nın 1 Ekim tarihinde kolluk kuvvetlerine verdiği ifadede bağ evine gelen ve MOBESE kameralarında tespit edilen 48 EC 948 plakalı aracı Cemal Metin Avcı'nın babası Selim Avcı'nın kullandığı, 48 AV 013 plakalı aracı da iş ortağı Şükrü Gökan Orhan'ın kullandığını beyan etti.

 

Ortaya konulan deliler sonrası  Pınar Gültekin cinayetinde anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı ve iş ortağı Şükrü Gökan Orhan’ın yargılanmalarının önü açılmış oldu.