• Nevavprestij
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 11:19 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 11:20

Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme: En son gören kişi belli oldu

Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme: En son gören kişi belli oldu
Muğla’da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in arkadaşı Ceren T., Pınar’la en son görüşen kişinin meyhane işleten Nazlı B. olduğunu söyledi. Ceren’den sonra Nazlı B.’nin de ifadesinin alınması talep edildi.

Muğla’da Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından katledilen Pınar Gültekin soruşturması devam ediyor. Pınar cinayetinde Ceren'den sonra Nazlı B.'nin de ifadesi alınması istendi. Ceren'in iddiasına göre, Pınar'la en son görüşen kişi Akyaka'da meyhane işleten Nazlı B.'ydi.

voyage otel

 

Gültekin Ailesi'nin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, "Ceren'den sonra Nazlı B.'nin de ifadelerinin alınması için talebimizi Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na ilettik" dedi.

 


 Sabah'a açıklamalarda bulunan baba Sıddık Gültekin şunları söyledi:

Polis merkezinde ifadesi alınan kız ile görüntülerdeki kız aynı kız değil. Ceren'in ifadesinde kızımla en son görüşen kişinin Nazlı B. olduğu ortaya çıktı.

Görüntülerde, Pınar alışveriş merkezinde yemek yiyor. Nazlı B. yanına geliyor. Elini kızımın omzuna koyup, tehdit eder gibi konuşuyor. Ve bu görüntülerden sonra kızımdan haber alınamıyor. Bu işin peşini bırakmayağım. Katilin babasının Muğla'da siyasi kimliği var. Yanıltmaya çalıştıkları detaylar var. Ama biz bu işin peşini adli makamlarla birlikte bırakmayacağız. Ceren de Nazlı da bildiklerini anlatacak. Bu katile yardım edenler mutlaka var."