• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Ekim 2022 17:41

Özturk: Cumhuriyetimizi daha da güçlendireceğiz

Özturk: Cumhuriyetimizi daha da güçlendireceğiz
Öztürk, "Bugün bizlere düşen; asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde demokratik Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır" dedi

İş İnsanı  Hamdullah Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.



Mesajinda birlik ve beraberlik vurgusubyapan Özturk, "100 yıl önce Anadolu topraklarına vatan, hürriyet, adalet, beraberlik mührünü bir kez daha vuran milletimiz; kazandığı zaferi Cumhuriyetle taçlandırmış ve yönetimini “milli irade” üzerine bina etmiştir. Ülkemiz; her renkten, her sesten, her kökten insanıyla geçmişten bugüne getirdiği birlik ve beraberlik mirasını yarınlara güvenle ve yılmadan taşıma azmindedir." dedi.

Öztürk,  mesajının devamında şu ifadelere  yer  verdi;  "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir; dil, din, ırk, mezhep farklılıklarına bakmaksızın bütün vatandaşlarının hak ve özgürlüğünü esas almaktadır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kastetmeye yeltenenlerin karşısında milletimizin hukuku, devletimizin adaleti daima var olacaktır. Bugün bizlere düşen; asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde demokratik Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, terörle mücadelede canını ortaya koyan gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun"

voyage otel