• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 29 Mart 2024 12:55

Öztürk: Bodrum'un öteki yüzü için adayım

Öztürk: Bodrum'un öteki yüzü için adayım
CHP Bodrum Belediye Meclisi Adayı Azat Öztürk yaklaşan yerel seçim öncesi EGEALTERNATİF'E konuştu

 

voyage otel

 

Daha Önce Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurullarında çeşitli görevlerde bulunan Öztürk, neden aday olduğu hakkında EGEALTERNATİF'e açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Bodrum'un öteki yüzü için adayım

 

 

Sözlerine, seçildikleri takdirde sahip çıkmak istediği değerlerden bahsederek başlayan Öztürk "Bodrum'un öteki yüzünü savunmak için aday oldum, aslen Ağrılıyım, annem de Mardinli ve ben de bölgesel temsiliyeti sağlamak, solun temsiliyetini, hukuğun temsiliyetini sağlamak için adayım" dedi.

 

 

 
Konuşmasının devamında spor tesislerinin ve sporcuların sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Öztürk "Turgutreis, Yalıkavak, Bitez, Karaova gibi major bölgelerde spor salonlarını faaliyete geçireceğiz. Bodrum'dan yetişmiş birçok değerimiz var, bu değerlerin sayısını arttırmak için spor alanlarını genişleteceğiz ve bunun için de bölgemizden yetişmiş tecrübeli insanları değerlendireceğiz." dedi.

 

 


Sözlerini "Öncelikle şunu belirtmek isterim, pazar günü halkımızı demokrasiye, laikliğe ve çağdaş bir Bodrum için Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmaya davet ediyorum" şeklinde sonlandırdı.