• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 06 Aralık 2023 22:14

Muhammet Tokat Büyükşehir’e aday adaylığını açıkladı

Muhammet Tokat Büyükşehir’e aday adaylığını açıkladı
Muğlalı kalabalığa seslenen Muhammet Tokat, 35 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle ‘Muğla için aşkla’ çalışacağını söyledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2024 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı. CHP Muğla İl Başkanlığı önünde aday adaylığını duyuran Muhammet Tokat’a çok sayıda vatandaş destek verdi. Muğlalı kalabalığa seslenen Muhammet Tokat, 35 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle ‘Muğla için aşkla’ çalışacağını söyledi.

voyage otel

 

Muğla’nın Milas ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Muhammet Tokat, yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı. 5 Haziran Salı günü saat 16.30’da CHP Muğla İl Başkanlığı’na başvuru dosyasını teslim eden Tokat, Menteşe ilçesindeki Mehmet Ali Eren Parkı’nda partilileriyle buluşarak aday adaylığını duyurdu. Ailesi ile birlikte kürsüye çıkan Tokat’a partililer, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve taraftar grupları yoğun ilgi gösterdi.

 

İlk konuşmayı yapan CHP İl Başkanı Av. Zekican Balcı, “Aday adaylığı başvurusu yaparak bir üst görevde görev yapma, Muğla’ya ve partimize hizmet etme adına irade koydu. Bir meslektaşı olarak, kardeşi olarak üstün başarılar diliyorum.” dedi. Alanda bulunan katılımcılara seslenen Balcı, “Burada hepimizin iradesi, emekleriyle 31 Mart’ta yine burada çok daha kalabalıkla bu zaferimizi kutlayacağız. Yolumuz açık olsun, zaferimiz şimdiden kutlu olsun.” diye konuştu.

 

Konuşmasına kendisini tanıtarak ve siyasi geçmişini özetleyerek başlayan Tokat, “2009’da Milas Belediye Başkanlığı yolculuğuna çıkarken, ilçemin kronik sorunlarını kararlılıkla ve cesaretle ele almak, çağdaş bir kentin donanımını oluşturmak, içeride yaşayanın mutlu olduğu, dışarıdan bakanın gıpta ettiği tüm potansiyeli ile motivasyonunu yükseltmiş, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmış bir Milas yaratmak için yola çıktım. Kendim için değil, kentim için çalışmak için aday oldum.” dedi.

 

Muğla için projelerinden bahseden Tokat, “Şimdiye kadar Milas için aşkla çalıştım. Bundan sonra Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Marmaris, Menteşe, Ula, Yatağan, Kavaklıdere, Milas, Bodrum için aşkla çalışacağım. Bundan sonra Muğla için aşkla çalışacağım. Ben kendimi yüce Muğla halkına, CHP’nin cefakar vefakar üyelerine ve toplumumuzun iyi niyet, samimiyet ve vicdan duygularına bırakıyorum. Çıktığımız bu yolun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Muğla için ne iyiyse o olsun, partimiz için neyse o olsun.” dedi.