• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 05 Aralık 2023 11:31

Volkan ilgüz: Halk bizi işaret ediyor

Volkan ilgüz: Halk bizi işaret ediyor
Bodrum’un geleceği için mücadele ettiğini belirten Volkan ilgüz, “Bugün sahadayız. Aslında ben bu saha çalışmalarına 4 yıl önce başladım. Bu sadece bir belediye başkanlığı değil, partim adına sokakta verdiğim mücadeledir” dedi.

HABER MERKEZİ - 2024 yerel seçimleri öncesi partilerde aday adaylığı haraketliliği yaşanıyor. 24 Aday adaylık başvurunsun yapıldığı CHP Bodrum İlçe örgütünün de gündemi yoğun. Mevcut başkan Ahmet Aras da dün adaylığını açıkladı. Çok yönlü aday adaylarının yarıştığı bu süreçte bazı isimler de ön plana çıkıyor. Bu isimlerden birisi de Volkan ilgüz. Genç yaşta siyaset arenasına merhaba diyen Volkan ilgüz, çalışmalarına 4 yıl önce başlamış durumda. 4 yıl önce ‘bir hayalim var Bodrum’ diyerek yola çıkan Volkan ilgüz, bu süreçte bir çok projesini de kamuoyuna paylaştı. Bodrum’daki sahil düzenlemesinden, imar soruna kadar geniş yelpazeli projeler üreten Volkan ilgüz, esas hizmetin yaşanılabilir bir bodrum olduğuna vurgu yapıyor.  

voyage otel

 

 

Barış bir kent kültürünün oluşturması için 4 yıl boyunca sokak sokak gezen Bodrum’un tüm sorunlarını yakından takip eden Volkan ilgüz, halkın içinden bir kişilik aynı zamanda. Yine yaşadığı mahalle olan Turgütreis’in ilçe olması için Bodrum’dan Ankara’ya yürüyerek toplanan dilekçeleri bakanlığa ulaştırmış biri isim olarak karşımıza çıkıyor.

 

Volkan ilgüz, geçtiğimiz hafta itibariyle bu yönetme ve hizmet etme istediğini resmi olarak partisine iletti. Dosyasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’a veren Volkan ilgüz’ün ismi ön plana çıkıyor. Hem yerelde hem de genel merkezde görüşmelerini sürdüren Volkan ilgüz, sokakğı asla ihmal etmiyor. Bodrum’un tüm mahallerini ziyaret eden Volkan ilgüz, çalışmalarını anlattı.

 

Bodrum’un geleceği için mücadele ettiğini belirten Volkan ilgüz, “Bugün sahadayız. Aslında ben bu saha çalışmalarına 4 yıl önce başladım. Bu sadece bir belediye başkanlığı değil, partim adına sokakta verdiğim mücadeledir. Benim partim CHP sokakta ve halk için siyaset yapma misyonuna sahip. Bu bağlamda ben bu misyonun yükleyicisi olarak sokaklardayım, halkın arasındayım, Halkın sorunlarına dokunmak güzel bir şey, Şuan Bodrum’da hangi mahallenin ne tür sorunun olduğunu biliyorum, Hangi mahalleye hangi çözümler gerekiyor farkındayım. Bu ve benzeri çalışmaların detaylarını önce not ettik sonra çalıştık. Yani bizde her soruna bir çözüm getiren anlayış bulunuyor. Bu bağlamda yaşanılabilir bir kent dokusu yaratacağız. Bu gün itibariyle  halk bizleri işret ediyor. Ben bu kent için hizmete hazırım. Kadın, eğitim, yol, turizm, alt yapı, su sorunu gibi güncel problemlere karşı çözümlerimiz var. Her alanda yaşanan sorunlara dokunacağız” dedi.