• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Eylül 2021 10:41

Muğla Çocuk Evi’nde cinsel istismar iddiası!

Muğla Çocuk Evi’nde cinsel istismar iddiası!
Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde yaşanan olay dehşete düşürdü. Burada kalan biri 15 diğer ikisi 12 yaşındaki 3 çocuk diğer çocuklara cinsel istismar suçundan göz altına alındı.

HABER MERKEZİ - Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde yaşanan olay dehşete düşürdü. 4 yaşındaki A.Ö. ve 5 yaşındaki S.N.K’nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulundukları ve çıplak vaziyette oldukları görüldü. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, konu ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

voyage otel

 

Başsavcı Yağcı tarafından yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı:

“28.08.2021 tarihinde Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü İlk Kabul Birimi’nde 2016 doğumlu A.Ö.  ve 2017 doğumlu S.N.K nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulundukları ve çıplak vaziyette görüldükleri, söz konusu cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu kişilerin 2006 doğumlu M.D.Ç, 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu S.Ş. olduğu, kurum amiri tarafından bildirilmesi üzerine öğrenilmiş ve derhal olayla ilgili soruşturma başlatılarak M.D.Ç, B.F.Z ve S.Ş. gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.”