• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 22 Kasım 2021 13:47

 Milli Emlak'tan Bodrum'da Taksitle Yatırımlık Satılık Arsa İlanları

 Milli Emlak'tan Bodrum'da Taksitle Yatırımlık Satılık Arsa İlanları
Koronavirüs salgını döneminde rekor talep patlaması yaşanan ve yoka düşen Bodrum satılık arsa ilanları için yeni ilan Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünden geldi. Bodrum'da satılık arsa metrekare fiyatları

Bodrum'da satılık arsa almak isteyen kişiler tarafından beklenen ilanlardan biri de Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlandı. 5  sene boyunca emlak vergisi muafiyeti, satışta ise KDV ve tapu harcı muafiyeti ile ilana çıkan 3 arsa için süreç başlamış oldu. 

voyage otel


 
21 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan taşınmaz satış ilanı ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü Bodrum Ortakent Mahallesi ve Bitez Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3 arsayı ihale yöntemi ile satışa sunacağını açıkladı. Pandemi sonrası bölgede talep patlaması yaşanmı, satılık arsa fiyatları rekor seviyelere ulaşırken elinde parası olanlar dahi alacak arsa bulamaz hale gelmişti. 

 

BODRUM BİTEZ VE ORTAKENT'TE SATILIK YATIRIMLIK ARSA İLANLARI YAYIMLANDI! 

 

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlar ile birinci ve ikinci sırada yer alan Hazineye ait taşınmaz malların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü, 3. sırada yer alan Hazineye ait taşınmaz malın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif usülü ile satışa sunulacağı duyuruldu. 

 

 

 

 

Arsa satış ihalesi için Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü 15 Aralık 2021 tarihinde ihale düzenleneceğini duyururken ihale başlangıç saati ise 9:30 olarak belirtildi. İlk arsa satış ihalesi 9:30'ta, ikinci ihale 11:30'da ve son arsanın satış ihalesi ile 13:30'da gerçekleşecek. 

 

1915 Çanakkale Köprüsü Bursa, İstanbul ve İzmir Üçgeninde Fiyatları Uçurdu! Arsa Arazi Ev Fiyatları En Çok Artan İlçeler
1915 Çanakkale Köprüsü Bursa, İstanbul ve İzmir Üçgeninde Fiyatları Uçurdu! Arsa Arazi Ev Fiyatları En Çok Artan İlçeler
Söz konusu arsaların satış ihaleleri Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünde (Çarşı Mah. Hükümet Konağı Bodrum/MUĞLA), toplanacak İhale Komisyonunca yapılacak. Bodrum Bitez ve Ortakent satılık arsa ihalesi için başvuru yapmak isteyen kişi ve kurumların tekliflerini ihale saatine kadar komisyonuna iletmeleri yeterli olacak.