• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 22 Ekim 2022 13:15

Milas'taki cinayetlere ilişkin üç gözaltı!

Milas'taki cinayetlere ilişkin  üç  gözaltı!
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karacahisar Köyü’nde geçtiğimiz gün birisi ormanda bulunan diğeri ise aynı köyde bir evin yeraltındaki deposunda öldürülmüş olarak bulunan cinayetlere ilişkin üç kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karacahisar Köyü’nde geceyarısı vatandaşların kafasından tabanca ile vurulmuş ve ardından ormanlık alana atılmış olarak bulduğu turizmci 42 yaşındaki Taner Koç ile bir binanın alt katında yine tabanca ile öldürülmüş ve işkence yapılmış olarak bulunan inşaat işleri yapan 45 yaşındaki Şener Şen’in olduğu tespit edildi.

voyage otel

 

İKİ KİŞİYİ İŞKENCE YAPIP KAFALARINA SIKARAK ÖLDÜRMÜŞLER

 

Anterhaber'de yer alan habere göre Olayın ardından geniş soruşturma başlatan Milas Jandarma komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri 6 kişinin ifadesini aldı, 3 kişi gözaltına alındı. Olayın alacak verecek davası olduğu ve bu nedenle H.K. tarafından Taner koç ve Şener Şen’in tabanca ile vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan H.K. ve A.K. ile K.A.’nın sorgulamalarının devam ettiği ve sorgulamanın ardından cinayet suçuyla adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.