• raşit emir süer
SPOR Haber Girişi : 12 Mart 2023 21:17

Memleket Partisi’nde Ön Seçim

Memleket Partisi’nde Ön Seçim
Memleket Partisi’nde cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için ülke genelinde olduğu gibi Bodrum’da da ön seçim yapıldı

Memleket Partisi’nde cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için ülke genelinde olduğu gibi Bodrum’da da ön seçim yapıldı.

voyage otel

 

Bodrum’da parti üyelerinin tamamının katılımı ile gerçekleştirilen ön seçim, Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Memleket Partisi İlçe Başkanı M. Ozan Özgür yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi partiye üye olanların sayısında ciddi bir artış olduğunu ifade ederek , “Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin öncülüğünde çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Seçim yaklaştıkça vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi daha da artıyor. Üye olmak için internet üzerinden başvuru yapan vatandaşlarımızın yanı sıra ilçe binamıza gelerek üye olmayı tercih edenler de var. Özellikle gençlerin ilgisi bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

 

Son günlerde Bodrum’da üye olanlar arasında Bodrum’un sevilen simaları dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta hukukçular, eğitimciler, güvenlik görevlileri, iş insanları ve öğrencilerin yanı sıra sevilen müzisyenler de memleket partisi üyelerinin arasına katıldı.

 

Seçimle ilgili açıklama yapan Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanı M. Ozan Özgür, üyelerin cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere oy kullandığını ifade ederek “Parti üyelerimiz, ilçe binamıza kurduğumuz sandığa gelerek oy kullandı. Uzun yıllardır her fırsatta dile getirdiğimiz ‘üyelerin katılımı ile ön seçim’ usulü, cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere Memleket Partisi tarafından gerçekleştirildi. Başka partilerde üyeler delege bile seçemezken, bizim üyelerimiz Cumhurbaşkanı adayını belirliyor. Koşullar ne olursa olsun demokrasi için mücadele edeceğiz. Ülkemizin geleceğini korumak için var gücümüzle çalışacağız. Partimize gelerek oylarını kullanan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.