• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Nisan 2022 15:25

Marmaris’e 3 Yeni Lise Yapımı İhaleye Çıkıyor!

Marmaris’e 3 Yeni Lise Yapımı İhaleye Çıkıyor!
  Ekonomik sıkıntı yaşayan Marmaris Esnafına KGF aracılığıyla 350 Milyon TL Destek Kredisi

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete;  Marmaris Basın Mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelerek, Marmaris için önemli gelişmeler içeren açıklamalarda bulundu.

voyage otel

 

Beraberinde AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve İlçe Yönetim  Kurulu Üyeleriyle bugün (6 Nisan 2022) basın mensuplarını ağırlayan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; Marmaris’te her geçen gün artan konut ve ev kiralarıyla ilgili hükümet olarak, hem turizm çalışanlarının hem de asker polis adliye personeli gibi memur kesiminin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak, “Çalışanlar Köyü”  şeklinde bir toplu konut projesi planladıklarına dikkat çekerek, “Marmaris’te şuan için en büyük sorun inşaat yapılacak yer bulunamaması. Yer belirlendikten hemen sonra toplu konut inşaatına başlayacağız.” dedi.


ESNAFA NEFES ALDIRACAK DESTEK KREDİSİ BAŞLIYOR

 

Bundan başka ilçe başkanlığımdan beri çok arzuladığım Marmaris’ e Fen Lisesi kazandırılması çalışmasıydı. 2022 yılında Muğla ile alakalı 4 okul imzadan çıktı. Seydikemer’e Anadolu lisesi, 3 Tane de Marmaris’e Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve İmam Hatip Lisesi. Toplamda yaklaşık 135 Milyon TL değerinde Milli Eğitim yatırımı bu yıl ihaleye çıkıp inşaatına başlanacak.” dedi.