• ali öztürkl hdr ilanı
  • Muğla büyükşehir şehir ilan
EKONOMİHaber Girişi : 06 Haziran 2025 13:42

Kuşadası Kurban Bayramında tatilcilerin akınına uğradı

Kuşadası Kurban Bayramında tatilcilerin akınına uğradı
Aydının Kuşadası ilçesi, Kurban Bayramı nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu.Türkiyenin önemli

Aydının Kuşadası ilçesi, Kurban Bayramı nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu.
Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kuşadasına, Kurban Bayramında tatilcilerin ilgisi yoğun oldu. Başta İzmir olmak üzere Manisa ve Denizli gibi yakın illerden tatilini geçirmek için araçlarıyla Kuşadasına gelenler, kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kuşadasına son 24 saatte 60 binden fazla aracın giriş yaptığı öğrenildi. Bayram tatili için Kuşadasına gelen tatilcilerin, konaklamak için tercih ettiği otellerde de doluluk oranı yüzde 100e ulaştı. Kurban Bayramı boyunca günü birlik ziyaretçilerle birlikte Kuşadasının nüfusunun 1,5 milyona kadar çıkması bekleniyor.

voyage