• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 19 Kasım 2020 15:25 Haber Girişi : 19 Kasım 2020 15:26

Korona Bodrum'da  can almaya devam ediyor!

Korona Bodrum'da  can almaya devam ediyor!
Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korana hastalığı can almaya devam ediyor. Türkiye'deki vaka artışına paralel olarak Muğla ve Bodrum'da hastalık artış gösterirken, bir kişi ise hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasında açıklanan haritaya göre Muğla ve Bodrum’da her geçen gün koronavirüs vaka yoğunluğu artıyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı son genelgede, Bilim Kurulunun önerdiği bazı tedbir ve kısıtlamalar Cuma günü itibariyle uygulamaya konulacak. 

voyage otel

Ülke genelindeki artıştan Bodrum ve Milas gibi Muğla'nın ilçeleri de nasibini alıyor. İl ve ilçeler özelinde vaka sayılarının açıklanmaması nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden yapılan değerlendirmede, salgın, bölgemizde başlangıcından beri en yüksek vaka sayılarına ulaşmış gözüküyor. Bodrum'da bu hafta günlük ortalama 20 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade ediliyor. Vaka yoğunluğu açısından Milas'ın, Bodrum'a göre daha riskli durumda olduğu da dikkat çekiyor. 
 
Öte yandan vaka yoğunluğu ile birlikte ölümler de artıyor. Bodrum'da son olarak, ilçede yaşamını sürdüren 80 yaşındaki bir vatandaşın kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybettiği öğrenildi.