• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 24 Nisan 2023 21:13

Kılıçdaroğlu'nun Bodrum'daki seçim ofisi açıldı

Kılıçdaroğlu'nun Bodrum'daki seçim ofisi açıldı
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Bodrum’da millet ittifakı tarafından seçim ofisi açıldı. CHP öncülüğünde yapılan seçin ofisinin açılış kurdelesini millet ittifakın ilçe başkanları kesti. Açılış boyunca ‘hak, hukuk adalet’ sloganları atıldı

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Bodrum’da millet ittifakı tarafından seçim ofisi açıldı.  Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki ofisin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber ile itifak ortağı diğer parti ilçe başkanları ile CHP Milletvekilli adayı Süreyya Öneş Derisi katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta “Hak hukuk adalet” sloganları atıldı.

voyage otel

 

 

Açılış öncesi konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, 14 Mayıs’tan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını  mesajını verdi. 14 Mayıs’ta özgür, demokratik, huzurlu, refah ve kardeşçe yaşayacakları bir Türkiye’ye uyanacaklarını belirten Bıyıklı “Bu seçimi, ülkenin her kesiminden, her yaştan, her ırktan insan için kazanmalıyız. 6 yaşındaki çocuklarımız evlendirilmesin, kadına olan şiddet son bulsun diye kazanmalıyız. Bu ülkenin aydınlık gençleri, ülkesinden çekip gitmesin, gelecek kaygısı taşımasın diye kazanmak zorundayız. Emeklilerimiz, vatandaşlarımız ‘ay sonunu nasıl getireceğim’ diye düşünmesin diye kazanmak zorundayız.” Dedi.

 

 

Daha sonra söz alan İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber,  birbirinden farklı 6 siyasi parti olarak Türkiye’nin uzun yıllar hasretle beklediği bir uzlaşmanın mimarlar olduklarını belirtti.  Yarının Türkiye’sini inşa etmek için çok önemli adım attıklarını ifade eden Kanber, “Ortak hedefimiz, çocuklarımıza adalet, barış, huzur dolu bir gelecek bırakmak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine geri dönmektir.” Şeklinde konuştu.

 

Deva Partisi İlçe Başkanı Elvan Ayhan 15 Mayıs tarihinin kendisinin doğum günü olduğunu belirterek “Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ilk defa muhteşem bir doğum günü kutlamak istiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras  “Bugün Bodrum farkını gösterdi. Bu güzel kalabalık, değişimin işareti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 20 yıldır çok farklı bir anlayışla yönetiliyoruz. Atamızın koyduğu kuralların her biri yerle bir edildi. 20 yıldır Cumhuriyet’in kazanımlarını artık yaşayamıyoruz. Hiç kimse kendisini güvende hissetmiyor. Bu ülkede kendi kendisine yeten ekonomimiz dahi, yerlerde sürünüyor. 20 yıllık iktidarın getirdiği seviye, nokta işte bu.”dedi.  

 

 

 

 

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol da kalabalık kitleye seslendi. Erol,  “Ben bugün yaptığımız bu açılışların ruhunu, 103 yıl önce 1920’de Türk halkı nasıl inançla bir araya geldiyse bugün de aynı ruhla bir araya geldiğine benzetiyorum.” Dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise yaptığı konuşmada, hukuk vurgusu yaptı.

 

Konuşmaların sona ermesiyle seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.