GÜNDEM
Yayınlanma : 13 Eylül 2025 03:25
İstanbul Arnavutköy'de büyük yangın: 2 akaryakıt tankeri kül oldu

İstanbul Arnavutköy'de bir endüstri bölgesinde gece saatlerinde çıkan yangında 2 akaryakıt tankeri, 2 iş makinesi ve bazı konteynerlar yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
YANGIN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, UMKE ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri alarak olası riskleri önledi. Yangın anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI
Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, yangının nasıl ve neden çıktığını belirlemek için incelemelerini sürdürüyor. Olayla ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!




