• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 22 Mart 2024 14:08

Kılıç: Mehmet Tosun Bodrum için bir şans

Kılıç: Mehmet Tosun Bodrum için bir şans
Ömür boyu değil sadece bir defa bize oy verin ve Tosun Başkan 5 yıl içerisinde tüm aksaklıkları çözsün

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı ve İş İnsanı Zeynel Kılıç, EGE ALTERNATİF’e özel açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarını değerlendiren Kılıç, kendilerine ve Mehmet Tosun’a büyük ilgi ve alakanın olduğunu söyledi. Özellikle Bodrum’un sorunlarına yönelik bir anlayışın ürünü olarak Cumhur İttifakı ve Mehmet Tosun ekibine katıldığını belirten Kılıç, “Bir turizmci olarak mecliste olduğum vakit sektörümün sorunlarını oraya taşıyacağım ve pratik çözümler için mücadele edeceğim” dedi. 

voyage otel

 


33 yıldır turizmcilik yaptığını belirten Zeynel Kılıç, sektöre 1979 yılında Bursa'da bir otelde komi olarak başladığını söyledi. Bodrum'da turizmin 80'li yıllarda ev sahiplerinin evlerini pansiyona çevirmesi ile başladığını söyleyen İş İnsanı Zeynel Kılıç, kendisinin Bodrum serüveninin ise 90'lı yılların hemen başında Bodrum'da mevcut olan 3 turistik işletmenin bir tanesine müdür olarak gelmesi ile başladığını ve o günden beri Bodrum'da turizmin içinde olduğunu belirtti.  Kılıç, o dönemlerde Bodrum'da gelen turistlerin %90'ını İngilizlerin oluşturduğunu ve daha sonraki yıllarda da Türk turistlerin Bodrum'a ağırlık verdiğini anlattı.

 

 

Bodrum turizminin en başından beri gelişimine ve yaşanan aksaklıklarına şahit olduğunu belirten Zeynel Kılıç, bu bilinçte bir insan olarak da belediye seçimlerini kazandıkları takdirde turizmci arkadaşlarının sesi olacağını ifade etti. Bodrum'da ilk işletmesinde 4, 5 kişi olduklarını, bugün ise yaklaşık 550 iş arkadaşı olduğunu belirten Kılıç, hizmet sektöründe İstanbul’da da yatırımları olduğunu ve orada da yaklaşık 250 çalışan arkadaşı olduğunu ve aynı zamanda İstanbul Turizm Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu dile getirdi. Bodrum'da turizmi öğrenip tecrübelerini İstanbul’a da aktardığını ve aynı zamanda İstanbul tecrübelerini de Bodrum'a farklı bir solukla aktardıklarını söyledi. Uzun yılların getirdiği bu bilgi birikimini Bodrum'da turizmci arkadaşlara aktarmak için seçime girdiklerini ifade etti.

 

 


Kılıç: Cumhur İttifakı olarak seçime girdiklerini ve başkan adayları olan Mehmet Tosun gibi Konacık'ta 10 yıl belediye başkanlığı deneyimine sahip birinin kendileri ve Bodrum Halkı için büyük bir şans olduğunu belirtti. Mehmet Tosun'dan önce Konacık'ın içinde bulunduğu duruma ve şimdiki modern haline Bodrum halkının şahit olduğunu söyledi.

 

 

“BİR DEFA BİZE OY VERİN VE TOSUN BAŞKAN 5 YIL İÇERİSİNDE TÜM AKSAKLIKLARI ÇÖZSÜN"

 

 

 

Mehmet Tosun'un seçildiği takdirde başlatacağı projelerinin tümü için hükümetten garanti aldı ve bu durumun Bodrum için inanılmaz bir şans olduğunu belirten Kılıç, “Ömür boyu değil sadece bir defa bize oy verin ve Tosun Başkan 5 yıl içerisinde tüm aksaklıkları çözsün” dedi.

 

 

 

Zeynel Kılıç'ın açıklamalarının devamı videoda.