• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 22 Mart 2024 13:18

Büyük Van Buluşması gerçekleşti! Yoğun ilgi vardı

Büyük Van Buluşması gerçekleşti! Yoğun ilgi vardı
İftar yemeğinde konuşan Kalkanlı birlik mesajı vererek "bugün geleneksel olarak düzenlediğimiz üçüncü iftarımız oldu, birlikteliğimiz açısından bu tür etkinlikler önem arz ediyor" dedi

Bodrum Vanlılar Derneği, düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Vanlıları ve Van dostlarını Müsgebi Düğün Salonunda ağırladı.

voyage otel

 

Yoğun katılım olan iftar yemeğine Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve ilçe  yönetimi, DEM Parti Bodrum İlçe Başkanları Ersin Yaşar ve Hülya Bayar ve DEP Parti Bodrum Belediye Eş Başkanları Mehmet Polat ve Zühal Macit, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin, Bodrum Karslılar Derneği Yönetimi, bölge iş insanları ve siyasi parti temsilcileriyle beraber çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

 

 

 

Dernek Başkanı İshak Kalkanlı konuşmasında Bodrum'da yaşayan Vanlılar olarak, dernek sayesinde bir birliktelik yakaladıkları fakat ilçede yirmi bin nüfuslu bir aile olduklarını ve amaçlarının tüm Vanlıları kucaklamak olduğunu belirtti. Sözlerini Bodrum'da yaşayan Vanlılara seslenerek bitiren Kalkanlı "bugün geleneksel olarak düzenlediğimiz üçüncü iftarımız oldu, birlikteliğimiz açısından bu tür etkinlikler önem arz ediyor zaten bizi var eden dayanışma kültürümüz. Bizler bu esas kültürümüzü, birlikteliğimizi koruma mücadelesi içerisindeyiz, dünya kenti olmaya aday Bodrum'da ne mutlu ki biz bir aradayız bugün katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bunu bir başlangıç etkinliği olarak görüyoruz ve daha çok bir araya geleceğiz, daha çok üretim içerisinde olacağız, hemşerilerimiz ve kentimiz için sorumluluk almaya devam edeceğiz." dedi.