• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 14 Mart 2024 12:04

Kartal'da mutlu patiler

Kartal'da mutlu patiler
Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan ve 1200 m2 kapalı alana sahip olan yeni hizmet binası iki ameliyathane, iki muayene kliniği, röntgen, laboratuvar, müşahede ve bakım odalarıyla can dostların kısırlaştırma ve tedavi kapasitesini dört kat artırdı

Kartal’ı oluşturan her bir unsuru odağına alarak ‘Sokak Hayvanları ile Mutlu Bir Kent’ oluşturma gayesinde olan Kartal Belediyesi, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmaları, ilçeye yeni ve modern bir veterinerlik binası kazandırarak taçlandırdı.

voyage otel

 


Can dostların sağlığı güvence altında

 


Kartal’da yaşayan can dostların sağlığını güvence altına almak amacıyla hizmete sunulan Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi, sokaktaki sevimli partililerin kısırlaştırma ve tedavi kapasitesini dört kat artırdı.

 

 

Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan ve 1200 m2 kapalı alana sahip olan yeni hizmet binasında; iki ameliyathane, iki muayene kliniği, röntgen, laboratuvar, müşahede ve bakım odalarıyla can dostların, daha sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlıyor.

 

 


Pati Park’la sevimli can dostlarımız daha rahat

 

 


Kartal Atalar mahallesinde yapımı tamamlanan ve 620 metrekare alana yapılan pati park hayvan severlerin ve evinde evcil hayvan besleyen Kartallıların ilgi odağı oldu. Yapılan parkı oldukça sevindirici olarak değerlendiren bölge sakinleri evcil hayvanlarımız burada daha güvenle zaman geçiriyor. Enerjisini boşaltıyor. Başkan Gökhan Yüksel’e bu anlamlı tema parkı için teşekkür ederiz” sözleriyle duygularını ifade ettiler.

 

 


Kartal’da her canın müthiş bir kıymeti var
 

 

 


Konuya ilişkin açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: “Gerek evcil hayvanlarımız gerekse sokak hayvanları konusunda ilçemizde bir kıymet üretmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle pandemi döneminde ve olumsuz hava koşullarında sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beslenme istasyonları kurduk, gezici ekiplerimizin ve araç parkurumuzun sayısını artırdık. Hayvan hakları ihlallerine karşı etkin denetimler gerçekleştirdik. Yeni açılan Sokak Hayvanları Hastanemiz ile can dostlarımızın tedavisi konusunda imkanları artırdık. Pati Park ile evcil hayvanların daha güvenli alanda nefes almalarına vesile oluyoruz. Kartal’da her canın müthiş bir kıymeti var. Herkes için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” dedi.