• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 01 Şubat 2024 16:36

Karakutlu: siyasilerin unuttuğu Maraş'ı Deva yeniden inşa edecek

Karakutlu: siyasilerin unuttuğu Maraş'ı Deva yeniden inşa edecek
Vekil Karakutlu bütün adaylarla birlikte, Maraş'a depremin acılarını unutturacaklarını ve kentin refahı için çok çalışacaklarının altını çizdi

 

voyage otel

6 Şubat depreminde büyük yaralar alan Kahramanmaraş için değerlendirmelerde bulunan Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu ''siyasilerin unuttuğu Maraş'ı Deva yeniden inşa edecek'' dedi.

 

Kahramanmaraş Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinin ardından gelen açıklamalarında ''Kahramanmaraşımızın adayları da belli oldu. Buna göre Deva partimizin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Elbistan belediye başkan adayımız Muhammed Şahin , Nurhak belediye başkan adayımız Hüseyin Tank ve Türkoğlu belediye başkan adayımız Kazım Kuncan olarak belirlenmiştir. Deva Partisi'nin seçtiği her aday vizyon, misyon, liyakat ve sadakat sahibi işin ehli kişilerdir. Ben de belediye başkan adaylarımızla birlikte çok çalışacak, kapı kapı gezecek ve halkımıza plan ve projelerimiz hakkında bilgilendireceğim. Siyasilerin terk ettiği, görmezden geldiği Kahramanmaraş'ı bizler DEVA Partisi belediyeciliğinde inşa edeceğiz. Adaylarımıza başarılar diliyorum." dedi.