• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ekim 2023 18:38

Kanlı hesaplaşmanın nedeni beli oldu! Vatandaş şaşkın

Kanlı hesaplaşmanın nedeni beli oldu! Vatandaş şaşkın
Bodrum’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın nedeninin beli oldu. İddiaya göre kavganın nedeni alacak verecek anlaşmazlığı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde gece Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı çatışma kentin gündemi oldu. Kavganın nedeni ise alacak meselesi olduğu öğrenildi.

voyage otel

 

İddiaya göre; 24 yaşındaki Ali Arslan ve arkadaşı H.K., daha önceden yasadışı bazı faaliyetlerden dolayı aralarında alacak verecek anlaşmazlığı ortaya çıkıp husumetli hale geldikleri H.M. ve H.C.O ile telefonda tartıştı. Daha onra iki grup buluştu. 

 

Kent tv'nin haberine göre bölgede motosikletle gezen 2 arkadaş, havaya ateş açtı. O esnada bölgede silahlanmış şekilde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O, motosikletle bölgeye gelen Ali Arslan ve arkadaşına ateş açtı. Pompalı tüfekle göğsünden vurulan Ali Arslan, motosikletin gidon hakimiyetini kaybetti. İsabet eden saçmalarla yaralanan 2 arkadaş, motosikletten yere düştü. Pompalı tüfekle vurulan Ali Arslan olay yerinde yaşamını yitirdi, arkadaşı H.K. da karşı tarafa silahla karşılık verdi. Taraflar arasında bir süre silahlı çatışma yaşandı. 

 

Olayın ardından H.M. ve H.C.O. isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı.Ali Arslan’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde tedavisi tamamlanan H.K. da ekipler tarafından gözaltına alındı. İfade işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.