• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ekim 2023 18:32

Belediye personeli yol kenarında baygın!Nedeni ise...

Belediye personeli yol kenarında baygın!Nedeni ise...
Bodrum'da bir kişi yol kenarında yaralı ve baygın bulundu. Şahsin belediye personeli oldugu ve araç çarpmasi sonucu yaralandığı öğrenildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yol kenarında yaralı ve baygın bulunan kişinin MUSKİ( Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü) personeli 27 yaşındaki Mazlum Baydar olduğu ortay çıktı.

voyage otel

 

YOL KENARINDA YARALI BULUNDU

 

Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı’nda ana cadde üzerinde yol kenarında yatan birini gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve polisler haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kişinin baygın ve yaralı olduğunu tespite ederek ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

 

Bir otomobilin çarpması sonucu yaralandığı iddia edilen Baydar’ın yaralanması ile ilgili polis tarafından MOBESE kayıtları inceleme alındı, soruşturma başlatıldı.

 

ÇARPIP KAÇAN OTOMOBİL ARANIYOR

 

MUSKİ Bodrum yöneticisi Oğuz Keaan Bayrakçı “Kuruma çalışan taşeron şirketlerden birinin işçiis genç arakdaşımız durum ağır ameliyat oldu, yoğun bakımda. Bir otomobilin çarptığı ve kaçtığı idida ediliyor, polis geniş çaplı soruşturuyor” olayı dedi.