• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Ağustos 2022 10:58

Kampa ziyaret gelen Tilki’ye “dursun” adını verdi!

Kampa ziyaret gelen Tilki’ye “dursun” adını verdi!
Marmaris siyasetinin son 30 yılının renkli siması Özat Akgül; Taşlıca Serçe Limanı yakınlarında kurduğu kampta geceyi, yabani bir Tilki ile geçirdi.

Siyaset hayatına Marmaris CHP’de başlayıp, uzun yıllar CHP’nin katırı olarak, yıllarca yükünü çeken ve kendi yorumuna göre yapılan haksızlıklara dayanamayıp Memleket Partisine geçen, benzer gerekçelerle bu kez Memleket partisinden de istifa ederek, siyaseten bağımsız kalan  Marmaris siyasetinin ele avuca sığmaz çocuğu Özat Akgül’ün dün geceki ( 06 Ağustos 2022) sürpriz konuğu bir Yabani Tilki oldu.
               

voyage otel

Marmaris’te renkli kişiliği ve doğa ve çevreye verdiği önemle bilinen Özat Akgül;  bu kez Taşlıca Köyü mahallesi sınırları içerisinde bulunan Serçe Limanı mevkiinde kamp kurdu.  Yemek faslında bir ses duyan Akgül; kedi sanarak sesin geldiği yere baktığında, bir de ne görsün!.. Yanına gelen bir Tilki!..
               

Her hareketinden aç olduğu belli olan Tilki; Akgül’den geriye kalan tüm yiyecekleri yiyerek, sonrasında tekrar  ormana gidip, karanlıkta kayboldu.
               

Tilki’ye “Dursun “ adını verdiğini söyleyen Akgül verdiği bilgide; “Görüyorsunuz. Doğal denge bir şekilde devam ediyor. Yeter ki insanlar işi karıştırmasınlar. Bende korkmadan yanıma gelen Tilki’yle, büyük bir keyifle yiyeceğimi paylaştım, hatta ona dokunacak, sevecek kadar da yaklaştım. O’na Dursun adını verdim. Nedenine gelince; doğa ve çevremizi korumalıyız. Bu Tilki de kendi doğal ortamında kalsın, doğada dursun diye.” dedi.