• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 21 Haziran 2022 16:59

İş İnsanları Derneği'den İş Dünyasını Buluşturan Gece

İş İnsanları Derneği'den İş Dünyasını Buluşturan Gece
Bodrum İş İnsanları Derneği’nin kuruluş gecesi ve dernek binasının açılışı, düzenlenen kokteyl ve konserle yapıldı. gece, ünlü sanatçı Bülent Özdemir ve Gökçe'nin konserleriyle davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Bodrum İş İnsanları Derneği’nin kuruluş gecesi ve dernek binasının açılışı, düzenlenen kokteyl ve konserle yapıldı.

voyage otel


Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Jandarma Kavşağındaki dernek binasının açılışına aralarında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile Meclis Başkanı İlhan Ersan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya’nın da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. 


Catering ve organizasyon hizmetlerini Türkbükü'nün ünlü mekanı Üzüm Kızı'nın üstlendiği açılışta, bestelerin efendisi olarak tanınan ünlü sanatçı Bülent Özdemir ile Gökçe sahneye çıktı. Söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla geceye renk katan sanatçılara davetliler de eşlik etti. 

 

Bodrum İş İnsanları Derneği Başkanı Mete Yılanlı, yaptığı konuşmada Bodrumlu vurgusu yaptı.Yılanlı “Geçmişte birçok değere sahip olan, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, geçmişi kadar geleceği de çok kıymetli olan Bodrum için, iş insanları olarak elimizi taşın altına koyduk ve şuanda bizi burada bir araya getiren Bodrum İş İnsanları Derneği için bir yola çıktık" dedi.


Yaptıkları çalışmaları özetleyen Yılanlı, " Öncelikle kuruluş gecemiz ve dernek binamızın açılışında yanımızda ve bizlere destek olduğunuz için herkese tüm dernek üyeleri adına teşekkür ederim. Dernek çatısı altında herkesle birlikte olmak, bir olmak çok önemlidir. Bodrum İş İnsanları Derneği olarak bir olduk birlikte olduk, Dünya’ya marka olmuş Bodrum’u daha da yüceltmek için adımımızı attık. Kasım ayından bu yana sizlerin desteği ile büyümeye devam ediyor ve yapılan yatırımların Bodrum İçin olup Bodrum’da kalmasına özen gösteriyoruz. Derneğimizin kapıları her sektörden insana açıktır. Tüm fedakarlıklarımızla birlikte Bodrum için çalışacağız, birlikte güçleneceğiz. Değerli misafirlerimiz, bu özel gecede yanımızda olduğunuz için tüm dernek üyeleri adına teşekkürlerimizi iletiyor ve keyifli bir akşam diliyorum.” diye konuştu.

 

TOKAT; “MİLAS VE BODRUM AYRILMAZ BİR BÜTÜN”

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise Bodrum ve Milas’ın iki kardeş ilçe olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

“Bu güzel organizasyon ve derneğinizin kuruluş çalışmaları için sizi kutluyorum. Bodrum sadece ülkemiz için Dünya açısından önemli bir marka. Üzerinde çok çalışılması gereken, projeler üretilmesi gereken bir marka. Bu dernek bu çalışmalara, bu projelere çok olumlu katkılar verecek. Bu anlamda yeni ufuklar açacaktır. Bu yüzden derneğin kuruluşunu önemsiyoruz. Bodrum için çalışmak istiyorsanız, Milas için de çalışmak zorundasınız. Çünkü Milas olmadan Bodrum olmaz. Biz coğrafyadan ve tarihten gelen ayrılmaz bir bütünüz. Biz Milaslılar olarak Bodrumlu kardeşlerimizin kardeşlik duygularını en içten şekilde yüreğimizde taşıyoruz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bu çerçevede üretiyoruz.” dedi.


 
Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer de yaptığı konuşmada, “Az önce başkanımın da söylediği gibi Milas ve Bodrum bir bütün. Böyle bir gecede davet aldığımız için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 


KOCADON: “HEP BERABER GÜZEL VE BODRUM’A YAKIŞAN İŞLER YAPARIZ”

 

Dernek binasının manzarasının derneğin vizyonunu ortaya koyduğuna vurgu yapan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum İş İnsanları Derneği’nin vizyonunu kutlamak istiyorum. Sizler vizyonu büyük işadamlarısınız. Şu arkadaki manzara sizlerin vizyonunun ne kadar büyük olduğunu, ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Onun için kendinizle gurur duyun. Görüş açınız, Bodrum için çok önemli. Zaten bu görüş açısı, sizlerin Bodrum için ne kadar faydalı, ne kadar yararlı olduğunu gösteriyor. Böyle bir derneği Bodrum’da kurduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra hep beraber güzel ve Bodrum’a yakışan işler yaparız.”