• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Aralık 2021 10:15

İş İnsanı Enver Yıldırım’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

 İş İnsanı Enver Yıldırım’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Mesajında, son yılların zorlu geçtiğini belirten Yıldırım, buna karşın yeni yılın herkese umut ve yeniden başlama istediği vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Enver Yıldırım Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, son yılların zorlu geçtiğini belirten Yıldırım, buna karşın yeni yılın herkese umut ve yeniden başlama istediği vermesi gerektiğine dikkat çekti.

voyage otel

 

 

Yıldırım, mesajında, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek " 2021 senesini geride bırakıyor, yeni ümitler ve beklentilerle 2022 yılına giriyoruz.  Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılın, ülkemizdeki, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. " ifadelerini kullandı.

 

Yıldırım, mesajını şöyle sürdürdü: "Yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza aydınlık bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Çocuklara çağdaş yaşam olanakları sunmak ve onları korumak bütün dünyanın ortak hedefidir. 2022 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Ağrımıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum.”