YAŞAM
Yayınlanma : 30 Ekim 2025 06:35

Zonguldakta Cumhuriyet coşkusu: 29 Ekim tebrikat töreni gerçekleşti

Zonguldakta Cumhuriyet coşkusu: 29 Ekim tebrikat töreni gerçekleşti
Zonguldakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tebrikat töreni yapıldı. Vali Osman Hacıbektaşoğlu, milletvekilleriyle bayramlaştı.

Zonguldak Valiliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anlamlı bir tebrikat töreni düzenlendi.

teknik yapı

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Törende, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, milletvekilleri ve protokol üyeleriyle bayramlaşarak Cumhuriyetin 102. yılına özel bir kutlama gerçekleştirdi. Valilik Makam Odasında yapılan törende, birçok önemli isim yer aldı.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Törene AK Parti Genel Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Belediye Başkanı vekili Adil Bahadır ile il protokolü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katılarak Cumhuriyet Bayramının coşkusunu paylaştı.