Ziynet Sali, İbo Show'daki gergin anları anlattı

Ziynet Sali, İbo Show'daki gergin anları ve kadın hakları konusundaki duruşunu açıkladı. Sosyal medyada viral olan o anları yorumladı.
İbrahim Tatlıses'in yıllar önce sunduğu İbo Show programındaki gergin anlar, sosyal medyada yeniden gündem haline geldi. Programda sergilediği tepkiyle hafızalara kazınan Ziynet Sali, o günlere dair ilk kez konuştu.
O GÜN YAŞANAN GERGİNLİK
Ziynet Sali, yıllar önce İbo Show'a katıldığında İbrahim Tatlıses'in 'kalk oyna' sözlerine 'Ben sizin her söylediğinizi yapmak zorunda mıyım?' yanıtını vermiş ve bu durum stüdyoda kısa süreli bir gerginliğe neden olmuştu. Sali'nin, 'Siz her dediğinizi yapan kadınlara alışmışsınız' ifadesi de uzun süre konuşulmuştu.
SOSYAL MEDYA VE KADIN HAKLARI ÜZERİNE DÜŞÜNCELERİ
O dönem yaşanan tartışma, yıllar sonra sosyal medyada viral olurken, Sali, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseri öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, 'Sosyal medya enteresan bir yer, 20 yıllık video viral oluyor. Ben de şaşırdım. O gün daha deli doluydum, yakar gemiler içimdeki deli. İbrahim Tatlıses'e karşı gelecek kadar… Şimdi daha kontrollü ve dengeli olabilirim' şeklinde konuştu. Ayrıca, kadın hakları konusundaki duruşunun değişmediğini vurgulayarak, 'Kadınlığımıza dair herhangi bir şey söz konusu olduğunda yine aynı şekilde duruşumu korurum' ifadelerini kullandı.
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!






