Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beyoğlu Yeni Çarşı ile golsüz eşitlikte kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynadığı maçın ilk yarısını golsüz kapattı.Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Beyoğlu Yeni Çarşı ile golsüz eşitlikte kaldı
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe, TFF 2. Lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Maçta ilk tehlikeli atak 7. dakikada yaşandı. Talisca, ceza yayı gerisinden kullandığı serbest vuruşta topun direkten dönmesiyle skoru açma şansını kaçırdı. 26. dakikada ise ceza sahası içinde Szymanski'nin pasıyla buluşan Nene, Duran’a bıraktı fakat Sedat Komi’nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Turgut Doman, penaltı kararı verdi, ancak VAR'ın uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyerek bu kararı iptal etti.

MAÇIN DETAYLARI
40. dakikada Oğuz Aydın'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kaleci Beytullah Buğra İpek, topu kornere çeldi. Maçın oynandığı stat Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu olarak belirtildi. Hakemler Turgut Doman, Samet Çavuş ve Murat Ergin Gözütok'tu. Takımların kadrolarıyla birlikte maçın detayları ise şöyle sıralandı: Beyoğlu Yeni Çarşı; Beytullah Buğra İpek, Batuhan Ekinci, Burak Yamaç, Murat Arda Ayhan, Ali Eren İyican, Mustafa Kaçan, Eren Büyükbaş, Alhan Kurtoğlu, Alperen Yılmaz, Sedat Komi ve Arda Çeşmebaşı. Fenerbahçe ise Mert Günok, Nene, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Fred, İsmail Yüksek, Szymanski, Talisca ve Musaba (Mert Müldür dk. 23) ile sahadaydı.
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur




