Zeki Murat Göle: İlk yarıda kaybettik, mücadelemizi sürdüreceğiz

Zeki Murat Göle, Antalyaspor maçında kaybettikleri iki puanın nedenini ilk yarıda aradıklarını belirtti ve mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "İki puanı aslında ilk yarıda kaybettik. İstediğimiz tempoyu sahaya yansıtamadık" ifadelerini kullandı.

İLK YARIDA KAYIP
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Maçta takımın başında yer alan Göle, maçın değerlendirmesini yaparken, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Nottingham maçındaki yüksek enerjinin eksikliğini hissettiklerini belirtti. "Maça istediğimiz tempoyla başlayamadık. İlk yarıdaki erken oyun isteği, derine koşular ve uzun top tercihleri oyunun kontrolünü elimizden aldı" dedi.
SONUNA KADAR MÜCADELE
İkinci yarının başında gelen golün kendilerine yakışmadığını vurgulayan Göle, "Devreye umutla başladık fakat kalemizde gördüğümüz gol bizi üzdü. Ancak oyuncularımız pes etmedi ve 2-2'yi yakalamak için gereken reaksiyonu gösterdi. Galibiyet için net fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik" şeklinde konuştu. Şampiyonluk hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini de sözlerine ekleyen Göle, "Lig uzun bir maraton. Puan kayıpları olabilir ama mücadelemizi son saniyeye kadar sürdüreceğiz" dedi.
- 08:46Onkoplastik cerrahiyle meme kanseri tedavisinde hayat kalitesi artıyor
- 08:37Miras tapularında şok gelişme: TBMM'den çıkan yeni yargı paketi neleri değiştiriyor?
- 08:27Renault Clio, Türkiye'de yılın otomobili seçildi
- 08:18Martı TAG'a erişim engeli geldi ama taksiciler tam istediğini alamadı
- 08:07Finlandiya'nın mutluluğunun sırrı: Günlük hayatta bu 4 cümle ile yaşıyorlar






